söndag, december 18, 2011

Kuddarna är färdiga!

Kuddarna på plats i soffan och en korg med allt vi behöver för julklappsinslagning

Jag har inte försvunnit från bloggen ... bara fixat och trixat med julpyssel :) Kuddfodralen är äntligen färdiga och ligger på plats i soffan bredvid Rudolf! Nej, ok inga såna skämt. Men det är en renfäll, vi föll pladask för den, mitt på torget i Linköping. Var bara så rätt i vår soffa - känns mycket mer ombonat och mysigt nu.

Tygerna kommer från Stoff och stil och det blev vanliga enkla fodral av dem. På det röda tyget satte jag tre prickiga knappar. Själv är jag supernöjd, familjen tyckte om dem och det räcker för mig.

Det är mycket man vill hinna med nu och jag försöker att bara göra det jag tycker är roligast och inte stressa upp mig över det jag inte hinner. Ingen tjänar på att jag stressar, allra minst jag själv och inte blir jag trevligare för min omgivning heller. Härom kvällen satt jag och tillverkade julkort till sena timmen, skrev adresser och fick iväg dem i fredags. Och bannade mig själv för att jag var ute i sista minuten igen ... alltså tänker jag inte låta denna vecka bli likadan. Stopp och belägg, jag gillar baka - alltså blir det en eftermiddag/kväll åt detta, jag gillar göra julgodis - yes, då kör vi det en kväll och mer då? Lite julklappsinslagning och så griljera den köpta, lättrökta och färdigkokta skinkan. kanske lägga in 5-minuterssill och kvällsmaten blir köttbullar en av dagarna, vilket kan resultera i lite köttbullar för frysen (om inte familjen är jättehungrig!). Städningen??? Asch, den blev ganska grundlig i fredags så det blir endast en lätt sådan - kanske till och med kan få lite hjälp av den jullovslediga tonåringen på torsdag :) Hm, tror jag på tomten också?

Ha en skön julvecka och lova att inte stressa!

4 kommentarer:

 1. Finfina kuddar!Svårt det där att välja att göra bara det roligaste. Jag vill så mycket, men har faktiskt tagit det lugnare i år än jag brukar.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Superfina tyger till dina kuddar! Stoff & stil är bara helt super c",)

  Klem Anna

  SvaraRadera
 3. SNYGGA KUDDAR SUZ!!! Kram Amanda

  SvaraRadera
 4. Fina Kuddar med härliga tyger!!

  Ha en fin jul!!
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz