måndag, september 07, 2015

London - Canary Wharf

 
Kör ett litet inlägg med mestadels bilder idag. Vill bara ge er en liten glimt av Canary Wharf, stadsdelen där vi bodde i London. Vi kom ju dit en torsdag, då det märktes en viss aktivitet eftersom det är mycket företag och kallas för finansdistrikt.

 
På kvällarna var det väldigt lugnt därute i östra delen av London. Många nya byggnader blandat med de lite äldre Docklandsmagasinen. Små torg och flera shoppingcenter.

 
Skyskrapor och tågstation, otroligt rent och snyggt överallt. Tunnelbanestationen var också otroligt ren och fräsch och framför allt lugn.

 
Lugna kvällspromenader genom den moderna stadsdelen. Kul att blanda med den mer traditionella bilden av London. Kontraster, verkligen kontraster. Och ännu mer kontraster upptäckte vi när vi åkte med DLR-tågen, korsade de mindre fashionabla områdena som blandades med moderna arenor och väldiga områden som höll på att renoveras.
 
Ytterligare en glimt av det London vi upplevde.
 
Ha en fin vecka!


 

3 kommentarer:

 1. Så trevligt det ser ut. Blir sugen att åka dit. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Fina biler Suz.Tack för att vi fick hänga med en sväng till Canary Wharf. Det är spännande det där när en gammal stadsdel renoveras och genomgår en stor förändring. När något helt nytt växer fram. På både gott och ont.

  Ta hand om dig vännen.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Nu har jag läst ikapp och Wow, vilken härlig tripp ni hade till London. Jag hade velat följa med ;) Men med dina ord och fantastiska bilder kändes det nästan som om jag var där ändå.
  Någon gång när du är ute och rullar i din cab kan du väl ta vägarna förbi här, tänk att få sitta över en fika och diskutera allt mellan himmel och jord med dig.
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz