onsdag, februari 26, 2014

Bloggutmaning - i mitt hjärta


Mitt hjärta fylls av de här två viktiga människorna i mitt liv! Mina älsklingar, mannen min och vår fina dotter. Och just nu är hjärtat också överfullt av det vi upplevt tillsammans de senaste tre veckorna - vårt äventyr i Florida<3

Naturligtvis finns det fler viktiga människor, platser och annat i mitt liv som också får plats i mitt hjärta - det har alla och jag tror att det blir ett vanligt tema i dagens utmaning. En utmaning som ger oss chans att lyfta fram någon eller något som betyder eller har betytt extra mycket för oss. En fin utmaning. Så fort jag hinner ska jag kika in på övriga bidrag - spännande! Bloggutmaning hos Tatjanis, kika in där!

Vi kom hem igår och det kommer ta lite tid innan jag hunnit ikapp mig själv och kommer in i vardagen igen. Men jag kommer snart igen på riktigt här i bloggen också och då får ni höra och se mer från vår semester och livet i stort som smått, så som jag brukar köra här.

I mitt hjärta<3

12 kommentarer:

 1. Fint bidrag. Så härligt med Florida. Jag var där 1990. Det är många år sedan. Säkert lika fint nu som då. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tre veckor i Florida! Förstår om du behöver lite tid att landa i verkligheten igen.
  Härligt bidrag.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Hej Suz!
  Välkommen hem! Fina foton du bjuder på! Florida låter underbart! Ser fram emot att få se och höra mer från er resa! Har ni bilat runt? Västra eller östrasidan? Nyfiken restokig bloggvän här!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem! Jag hoppas att ni har haft det underbart (vilket jag är säker på :-)).
  Ta det i din takt att komma tillbaka till vardagen, det är nog bra om det går lite långsamt...
  Stor kram!!!

  SvaraRadera
 5. Välkomna hem. Kram

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  Härligt med semester med sina hjärtan och vilken
  härliga resa också. Den ser jag fram emot att följa :O)
  Ha d gott kram Arja

  SvaraRadera
 7. Såå härligt det ser ut! Och visst är det så....att när man tänker på vad man har i sitt hjärta så blir det familjen, barnen.... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 8. Spännande att få se fler bilder från er semester. Kram Anita

  SvaraRadera
 9. Det låter och ser så härligt ut.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 10. Men vilken härlig resa, ser fram emot att få ser fler bilder. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 11. Underbart Suz! Så glad att ni haft en härlig semester. Längtar efter att se dina bilder. Jag har just börjat vänja mig vid att vara "back to normal".

  Stor kram!!
  Lotta

  SvaraRadera
 12. Välkommen hem vännen! Vilken fantastisk resa ni har haft och med er hem har ni minnen som ni kommer bevara i hjärtat länge, länge. Jag ser fram emot att få njuta av dina fina bilder och ord här på bloggen framöver.

  Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz