Olivtips och kallskuret. Foto: Sofie Johansson
Ostpaj. Foto: Sofie Johansson
På kvällens meny stod Lyxig ostpaj med tomatkompott, Honungskyckling och potatissallad med basilikavinägrett samt ett fat med chorizo, salami, serranoskinka och oliver. Oliverna gjordes lite roligare med små citronbitar och lite timjan, enligt tips från Ica buffés senaste nummer där ni också hittar samtliga recept. Det finns till och med tips om körschema och det hittar man även på www.ica.se
Honungskyckling. Foto: Sofie Johansson
Potatissallad. Foto: Sofie Johansson
Jag hade också bakat Foccacia från Lantliv Mat & Vin samt gjort en basilikasås med turkisk yoghurt, crème fraiche och basilika efter eget recept. Till det hela bjöds ett rosévin som rekommenderats på Icas hemsida och som jag tidigare provat och gillar!
Recepten var enkla och maten var rolig att göra, inget superkomplicerat men väldigt gott! Mycket går att förbereda om man vill och jag tror att de kommer bli lite sommarfavoriter här hos oss. Trevlig picknickmat eftersom den ska serveras rumstempererad, bara att förbereda och packa ner och inte glömma att ha vinet på kylning :)
Utmärkt vår- och sommarmat!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz